Föregående
Nästa

Skärgårdens Byggteknik Ab

Skärgårdens Byggteknik är ett Pargas -baserat byggföretag, specialiserat på byggande av småhus.

Vårt verksamhetsområde täcker hela Åbolands-regionen och dithörande skärgård och öar. Vårt byggteam består av utbildade husbyggare som leds av två byggnadsingenjörer. Vi utför vårt arbete med professionalism och många års erfarenhet.

Nybyggen

Förverkligande av arkitektdesignade småhus - Bostadshus, andra bostäder, badbastur och garage.

Renoveringar

Ombyggnad av bostäder och andra byggnader - Renovering av badrum och bastu - Renovering av lägenheter

Byggnadsarbeten av hög kvalité

Byggande av friska och fungerande kvalitetshus ligger oss nära hjärtat. Vi strävar efter att upprätthålla ett starkt företag med slutprodukter som gör oss själva stolta över det vi gör. Våra tre motton är kvalitet, pålitlighet och säkerhet.

Experter inom byggbranschen

Företagets samtliga anställda är utbildade inom byggbranschen. Vi känner till husets alla byggskeden och kan planera samt utföra byggandet med yrkesskicklighet. Vi strävar även efter att minimera spillet på materialet för att kunna bygga så ekologiskt som möjligt. Även logistiken planeras noggrant för att effektivera processen ytterligare.

För skärgården anpassade byggnadsmaterial

Vi är flexibla, noggranna och har ett gott samarbete med flera företag inom branschen. Vi använder oss av trygga och säkra byggnadsmaterial som passar till skärgårdsförhållanden samt ett alltmer krävande klimat.

 

Blev du intresserad av våra tjänster?

Hör av dig så berättar vi mer...
Scroll to Top